Servicii cabinet de avocatura

Intr-o lume a concurentei, fara precedent in Romania, noi va ajutam sa gasiti echilibrul necesar oricarei intreprinderi de succes. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii competente, la zi, pe domenii de activitate si servicii diverse, adaptate in permanenta fiecarui tip de client.

Fiecare situatie este speciala, nimic nu este tratat cu indiferenta sau dezinteres, iar explicatiile in detaliu nu sunt ocolite din lipsa de timp.

Confidentialitatea consultatiei juridice ramane unul dintre principiile etice de baza ale activitatii noastre, nu doar un deziderat general acceptat, iar reprezentarea cu un inalt nivel de profesionalism a tuturor clientilor, o prioritate.

 
 

Astfel, angajamentul privind respectarea cu strictete a confidentialitatii informatiilor de care luam cunostinta in cadrul activitatii noastre profesionale reprezinta pentru noi nu numai o obligatie, ci un principiu al eticii profesionale, ce trebuie respectat atat pe parcursul colaborarii cu fiecare client, cat si dupa eventuala incetare a acesteia.

Nu exista problema insolubila si nici situatie fara rezolvare! Prin comunicare eficienta, cercetare aprofundata, temeinica si riguroasa, seriozitate si competenta gasim cheia oricarei situatii prejudiciante pentru dumneavoastra.

1 ianuarie 2007 a adus Romaniei statutul de tara membra a UE, prilej care a generat o deschidere importanta spre fonduri europene destinate dezvoltarii la un nivel comparabil cu cel al statelor membre.

Pe langa activitatile de reprezentare, societatea noastra va pune la dispozitie si servicii de consultanta pentru accesarea unei varietati de astfel de fonduri structurale, precum si indrumare spre institutiile in a caror competenta intra sfera dumneavoastra de interes

Activitatea in domeniul corporativ a devenit, tocmai datorita deschiderilor din ultimii ani spre UE si procesului de globalizare tot mai complexa, iar competitia acerba.

Contractele de consultanta pe termen lung oferite sunt solutia cea mai potrivita pentru evitarea unor situatii conflictuale sau a varii litigii (cauzate de lipsa de atentie pe detaliu in intocmirea documentatiilor, a contractelor de orice tip etc), datorate de multe ori necunoasterii in profunzime a specificului ii particularitatilor proprii oricarei entitati corporative, continuitatea reprezentarii fiind, in aceste cazuri, solutia ideala pentru evitarea acestora.

 
motoare de cautare