Onorarii

Onorariile se stabilesc in functie de complexitatea cauzei; de durata de timp necesara solutionarii acesteia; de gradul de pregatire profesionala al avocatului care va prelua dosarul; de conlucrarea cu experti sau alti specialisti impusa de natura, obiectul, complexitatea si dificultatea cazului; de avantajele si rezultatele obtinute pentru profitul clientului; de constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.

 
 

Acces permanent la cele mai noi informatii legislative, buna cunoastere a oportunitatilor de afaceri locale si regionale.

Relatii excelente cu toate institutiile publice locale si regionale, existenta unei echipe de lucru multidisciplinare.

Disponibilitatea de a fi alaturi de client in orice moment si confidentialitate absoluta.

 
 

Onorariile pot fi stabilite astfel:

ONORARIUL ORAR

Onorariul orar este aplicabil in general in activitatea de consultanta, reprezentand o suma fixa de unitati monetare cuvenita avocatului pentru fiecare ora de servicii profesionale pe care o acorda clientului.

ONORARIUL FIX

Onorariul fix reprezinta suma fixa, globala, cuvenita avocatului pentru intreaga activitate depusa in solutionarea problemei juridice, indiferent de numarul orelor de servicii profesionale prestate clientului.

In general acest tip de onorariu se aplica activitatilor de asistenta si reprezentare a clientilor in litigiile ce formeaza obiectul dosarelor pentru solutionarea carora este necesara interventia instantelor de judecata.

ONORARIUL DE SUCCES

Onorariul de succes consta intr-o suma fixa sau variabila stabilita pentru atingerea de catre avocat a unui anumit rezultat. In unele cazuri onorariul de succes poate fi convenit impreuna cu onorariul orar sau fix.

 
motoare de cautare