Abonament Gold

Cuprinde un pachet minimal de servicii juridice, fiind destinat societatilor cu un numar mic de angajati, sau care au o activitate restransa. In cadrul abonamentului Gold, clientii beneficiaza de asistenta din partea avocatilor Expertlawyers, presupunand analiza problemelor de natura juridica si oferirea de catre specialistii nostri a celor mai eficiente si rapide metode de solutionare a acestora.

In cadrul Abonamentului Gold sunt incluse 5 ore lunare, de lucru efectiv al avocatilor ExpertLawyers in favoarea clientului.

Abonament Platinum

Am creat Abonamentul Platinum pentru toti cei care necesita protejarea afacerilor prin metode legale, conferite de specialisti in drept.

Acest tip de abonament se adreseaza in special societatilor mici si mijlocii, cu un volum mare de activitati, pentru care asistenta si sprijinul unui avocat sunt esentiale.

Cuprinzand gama larga de servicii juridice, cu un numar de 10 de ore lunare, Abonamentul Platinum se dovedeste a fi un instrument eficient pentru cei care il aleg.

Abonament Expert

Special gandit si conceput pentru afacerile de anvergura, in care nu numai securitatea activitatilor reprezinta un aspect important ci si reprezentarea juridica in fata organelor abilitate a solutiona eventualele diferende intre parti, Abonamentul Expert cuprinde cea mai completa paleta de servicii juridice, acoperind in totalitate necesitatile legale ale unei companii.

Abonamentul Expert include 15 de ore lunare de asistenta juridica din partea specialistilor nostri.

 
motoare de cautare